Kintsugi este arta japoneză prin care obiectele sparte sunt readuse la viață lipind cu măiestrie cioburile cu fir de aur. Ele devin astfel, în imperfecțiunea lor, mai frumoase. Momentul căderii devine parte integrantă din ele, iar firul de aur le conferă mai multă valoare, dar și rezistență.

Citește mai mult
1 min de citit

Ce faci atunci când un gând negativ ți se înfige în minte și apoi în suflet, și atârnă ca o haină grea pe care nu poți să o dai jos, luandu-ți toată energia și lăsându-te buimac?

Citește mai mult
1 min de citit

Ne naștem cu nevoia fundamentală de a ne conecta și cu un puternic sentiment de apartenență, iar teama de a nu fi acceptați provoacă în noi durere și anxietate.

Citește mai mult
1 min de citit

Cred că sămânța fiecărui om, are o intuiție nativă, de a alege ce e mai bine pentru el – fără prejudecăți și fără compromisuri. Dar pe măsură ce ne aventurăm în viață, uităm de ea .....

Citește mai mult
1 min de citit

Atât de ușor uiți să iți însușești prezentul, fie pentru că te uiți mereu peste umăr, sau mai rău, te întorci cu totul spre trecut, fie pentru că tot cauți cu ochii minții viitorul. Ce te împiedică să fii curajos în viață ta și să alegi să o trăiești, în loc să accepți să te trăiască ea pe tine?

Citește mai mult
3 min de citit

Centimetrul are un metru lungime fiind brăzdat de liniuțe subțiri care marchează milimetric lungimea.Centrimetrul nu e doar o panglică de măsură utilă, este un instrument de înțelepciune. Centimetrul a știut înaintea mea ce promiteam să devin. A știut mereu ce sunt: perfect în imperfecțiunea mea.

Citește mai mult
1 min de citit

Mâna Maicii Domnului e numele unei plante agățătoare care face niște flori delicate. E aroma de seară a lunii mai, caldă, insinuoasă, cu promisiunea că o să fie bine. Ți se agață de suflet și își face culcuș în una din camerele inimii, și rămâne acolo până când vine momentul în care simte că ai nevoie de un pic de dragoste de tine.

Citește mai mult
1 min de citit