1 min de citit

Oare câte momente autentice, de stat tu-cu-tine, reușeșți să ai într-o viață? Să ai mintea prezenta și țintită spre sufletul tău și inima deschisă (să ofere și să primească fără condiții); să fii fără de griji și fără teamă de a încerca , de a greși și de a o lua de la capăt ; să acționezi fără să te gândești la ce ‘trebuie’; să te privești cu ochi generoși și calzi în oglindă și să fii bun cu ține; să te placi așa cum ești și pentru ceea ce ești …

Cred că sămânța fiecărui om, are o intuiție nativă, de a alege ce e mai bine pentru el – fără prejudecăți și fără compromisuri. Dar pe măsură ce ne aventurăm în viață, uităm de ea, căci regulile sunt déjà scrise, șabloanele sunt déjà trasate, și putem pașii încrezători înainte, fără să mai ezităm, fără să mai fim curioși să aflăm, fără să ne mai propunem să încercăm ceea ce se află dincolo de hotare.

Cât oare din potențialul nostru rămâne astfel nedescoperit? Câte vise ce le vom fi putut atinge, dacă am fi îndrăznit, se transformă în regrete?

Te invit să descoperi ceea ce te definește pentru că așa vei ști să trasezi drumul tău. 

Iar uneori, pentru a păși dincolo de hotare e nevoie să ai alături pe cineva care știe să asculte, care să iți ofere un spațiu fără judecăți și fără șabloane, care să îți propună perspective noi și care să te indemne să pășești înainte.

Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.