Soluții de Învățare Eficiente

Integrarea un strategia de training a unei curricule complementare, axată pe experiențe de învățare pragmatice și imediate, care nu doar asigura transferul de cunoștințe și dobândirea de experiență practică, dar vor stimula colaborarea și vor crește nivelul de responsabilizare și motivare al echipei.

Iată câteva soluțîi de învățare cu beneficii extraordinare și care, în plus, pot fi adaptate specificului companiei tale și nu necesită buget de implementare:

Învățare colaborativă în cadrul unor comunități de învățare care crează conexiuni și aduc împreună colegi care se confruntă cu provocări similare, gestionează topicuri complementare sau împărtășesc aceleași interese.

Învățare ‚just-în-time’ prin planuri de  formare la locul de muncă; se axează pe învățarea practică prin transferul de cunoștințe, exersarea și punerea în aplicare a abilităților dobândite.  Extrem de eficiente în special în cazul unor joburi specializate sau activitati specifice companiei tale.

Parteneriate de învățare și dezvoltare bazate pe valorizarea resurselor intangibile: cunoștințele și experiența propriilor oameni, direcționate în a îndruma și susține alți membrii ai echipei. Mentoratul este un vehicul excelent pentru schimbul de valori și cunoștințe. În plus, mentoratul îi face pe oameni să se simtă implicați și apreciați în timp ce împărtășesc, cooperează și se conectează.